Οικονομική πολιτική και κρίση | Foreign Affairs - Hellenic Edition
Secure Connection

Οικονομική πολιτική και κρίση

Εκδήλωση του Επιμελητηρίου Κορινθίας
Περίληψη: 

Ενδιαφέρουσα εκδήλωση με τίτλο "Ευκαιρίες Επενδύσεων - Οικονομική πολιτική και κρίση"

Το Σάββατο, 4 Οκτωβρίου 2014, στις 7 μ.μ., στο Συνεδριακό Κέντρο Πανελλήνιας Έκθεσης "ΚΟΡΙΝΘΙΑ 2014", στο χώρο της επιχείρησης «Mandrakos Co» πρώην ΕΛΒΙΟΧΥΜ στο 15ο χιλ. της Παλαιάς Εθνικής οδού Κορίνθου – Πατρών, στο Βέλο Κορινθίας θα λάβει χώρα μια πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση στα πλαίσια της Έκθεσης με σημαντικά στοιχεία για την Κορινθία (http://www.korinthianexhibition.gr/).

Το Επιμελητήριο Κορινθίας σταθερά προσανατολισμένο στην αξιοποίηση και την ενδυνάμωση των αλληλεπιδράσεων μεταξύ της ακαδημαϊκής κοινότητας, της τοπικής κοινωνίας και των επιχειρήσεων, περιέλαβε στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων την ενότητα με τίτλο "Ευκαιρίες Επενδύσεων - Οικονομική πολιτική και κρίση".

Ομιλητές και τίτλοι Εισηγήσεων :

Βασίλης Νανόπουλος, Πρόεδρος Επιμελητηρίου Κορινθίας : "Εξωστρέφεια - Καινοτομία"

Χαράλαμπος Τσαρδανίδης, Διευθυντής του Ινστιτούτου Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων : "Η οικονομική κρίση και η οικονομική διπλωματία της Ελλάδας"

Αλέξανδρος Μαλλιάς, Πρέσβης επί τιμή : "Η Κορινθία και ο Κόσμος : Τρεις Προτάσεις"

Αστέρης Χουλιάρας, Καθηγητής στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου : "Ο Άγνωστος Θησαυρός : Οι Μετανάστες ως κεφάλαιο για τις ελληνικές επιχειρήσεις που θέλουν να δραστηριοποιηθούν στο εξωτερικό".